Bence

A Víg testvérpár idősebbik tagja és egyben Dzsindzsa Nindzsa alapító. Természetvédelmi mérnök és erdésztechnikus. Úgy kezeli a fűrészt, mintha már gyerekkorában is azzal játszott volna. Leginkább a fákon találkozhatsz vele. Jelenleg a Favizsgáló és faápoló szakmérnöki képzést gyűri.

Bálint

A Víg testvérpár fiatalabbik tagja és ugyancsak cégalapító.  Informatikus, aki szívesebben mászik betyáros ügyességgel veszélyes fákra láncfűrésszel, mint ül a képernyő előtt. Vele is legtöbbször a fán találkozhatsz. Minden létező gyakorlati képzést magáévá tevő, okleveles faápoló.

Marci

A pandémia miatt a Nindzsákhoz csatlakozó világutazó. Természetvédelmi mérnök és faápoló és favizsgáló szakmérnök. Nagyon jól tud a földről tanácsokat osztogatni, szervezni és átlátni is próbál. Leginkább a telefonvonal másik végén, a helyszíni felméréseken és a tárgyalóteremben találkozhatsz vele.

Csabi

Eltökélt ipari alpinista, akinek kertészként ars poeticája a városi épületek zöldítése és fenntartható, egészséges, vertikális kertrendszerek kialakítása. Koordinál, szervez, átlát és újít. Természetesen függeszkedik is mindemellett. Toronyházak és magas épületek környékén találkozhatsz vele.

Hajni

Csatlakozásával nemrég megalapította a nindzsák női frontját. Ipari alpinista és 12 évet a településtervezésben töltött tájépítész, aki időnként kaszkadőrködik is. A fák szerelmese és a  szociális médiát választotta ezen szenvedélyének az átadására. A monitor előtt, helyszíni felméréseken és a telefonvonal másik végén találkozhatsz vele.

Másik Marci

Hétpróbás ipari alpinista, aki újabban a faápoló énjét is kiváló eredményekkel csiszolgatja. Olyan Nindzsáról van szó, aki bármit és bárhol megold, az egyetlen feltétel, hogy az jó magasan legyen! Toronyházakon és fákon is találkozhatsz vele, mindenképpen kötélen függeszkedve.

Ati

A megbízható nindzsa, aki bármilyen feladattal megbirkózik, bármilyen járművet és gépet üzemel és beüzemel és nem riad meg a legnagyobb zöldhulladék kupacoktól sem. Kifejezetten jól áll a kezében a legnagyobb fűrészünk. Jelenleg gyakorlati képzéseket gyűri. Hulló ágak és rönkök környékén és a daráló közvetlen közelében találkozhatsz vele.

Doma

A másik megbízható nindzsa. Az egészséges életmód híve és a nyugalom szigete. Ügyességét és munkabírását már csak a sérüléseinek és sajgó testrészeinek száma múlja felül. Testi épségének megőrzése a Nindzsák egyik küldetése! Szintén gyakorlati képzéseket gyűr. A hulló ágak és rönkök és a daráló is megegyező találkozási pont.

Máté

Legújabb igazolásunk. Ipari alpinista és a csapat növényorvosa. Növényvédelmi tervei és azok foganatosítása még a legádázabb károsítókat is térdre és megadásra kényszeríti. Egyelőre toronyházak környékén találkozhatsz vele, de a jövőben fák környékén is megfordul majd szerintünk.