Víg Bence portré

Bence

A Víg testvérpár idősebbik tagja és egyben Dzsindzsa Nindzsa alapító. Természetvédelmi mérnök, erdésztechnikus és faápoló és favizsgáló szakmérnök. Úgy kezeli a fűrészt, mintha már gyerekkorában is azzal játszott volna. Leginkább a fákon találkozhatsz vele. 

Víg Bálint portré

Bálint

A Víg testvérpár fiatalabbik tagja és ugyancsak cégalapító.  Informatikus, aki szívesebben mászik betyáros ügyességgel veszélyes fákra láncfűrésszel, mint ül a képernyő előtt. Vele is legtöbbször a fán találkozhatsz. Minden létező gyakorlati képzést magáévá tevő, minősített faápoló.

Jancsó Márton portré

Marci

A pandémia miatt a Nindzsákhoz csatlakozó világutazó. Természetvédelmi mérnök és faápoló és favizsgáló szakmérnök. Nagyon jól tud a földről tanácsokat osztogatni, szervezni és átlátni is próbál. Leginkább a telefonvonal másik végén, a helyszíni felméréseken és a tárgyalóteremben találkozhatsz vele.

Barabás Máté portré

Máté

Ipari alpinista és a csapat növényorvosa. Növényvédelmi tervei és azok foganatosítása még a legádázabb károsítókat is térdre és megadásra kényszeríti. Toronyházakon találkozhatsz vele, de fák környékén is egyre többször szakvéleményez.

Szilágyi Hajni Portré

Hajni

Csatlakozásával nemrég megalapította a nindzsák női frontját. Ipari alpinista és 12 évet a településtervezésben töltött tájépítész, aki időnként kaszkadőrködik is. A fák szerelmese és a  szociális médiát választotta ezen szenvedélyének az átadására. A monitor előtt, helyszíni felméréseken és a telefonvonal másik végén találkozhatsz vele. A legújabb faápoló és favizsgáló szakmérnök aspiránsunk.

Mészáros Márton portré

Másik Marci

Hétpróbás ipari alpinista, aki újabban a faápoló énjét is kiváló eredményekkel csiszolgatja. Olyan Nindzsáról van szó, aki bármit és bárhol megold, az egyetlen feltétel, hogy az jó magasan legyen! Toronyházakon és fákon is találkozhatsz vele, mindenképpen kötélen függeszkedve.

Baracska Attila portré

Ati

A legrégebbi motorfűrészes a csapatban. Megjárta az utat, rengeteget dolgozott, megtanult mindent és tud mindent, így mára minősített faápolóként már csak fákon találkozhatsz vele. Értelemszerűen ott is mindig mindent megold, legyen az a fa bármekkora. Szerintünk hamarosan a fák jövőjéről és ápolási igényeiről is fog majd tudni nyilatkozni teljes jogosultsággal.

Gábor

Már régi motorfűrészesnek számít a csapatban, azonban az egyik  legfrissebb minősített faápolónk. Szakértelme így immár bizonyítvánnyal igazolható. A fák megismerése és szeretete irányba állította  és most már pontosan tudja mit akar és azt is csinálja, ahogy kell. Leginkább fákon találkozhatsz vele, a földi élet már csak egy-egy nosztalgikus órára köszön vissza számára.

Gergő

Hogy minden favágó vagy esetleg próféta archetípusa azt mindenki döntse el maga. Készségeit ismerve mi tudjuk a választ. Mindig ott van, ahol kell és pontosan azt csinálja, amit kell. Nincs kérdés, sziklaszilárd. Nemrég alpinista képzést abszolválva már a fákon is talákozhatsz vele, a folytatás pedig következik.

KisMag

19 életévével csapatunk legfiatalabb tagja. Talán ezért is húzza úgy magába az információt a fákról, mint az ágdaráló a gallyat..főleg, ha ő pakolja! Nagy tervei vannak, mi pedig látjuk benne az x-et és egyengetni fogjuk az útját. Egyelőre fák alatt és környékén találkozhatsz vele, de ez hamarosan változni fog.

Valentin

Legújabb csatlakozónk az elemi erővel és ehhez megfelelő testfelépítéssel rendelkező Valentin. Ha nem lovasbirkozó világversenyeken vesz részt, akkor szívesen megmutatja Neked az irányt egy kétméteres rönkkel. Nagy kincs számunkra, ugyanis nem akar fára mászni, a földön érzi jól magát, ahol egész nap edzhet a következő lovas versenyére. A tuskómaró, darálók, fejszék és fűrészek körében találkozhatsz vele.