Víg Bence portré

Bence

A Víg testvérpár idősebbik tagja és egyben Dzsindzsa Nindzsa alapító. Természetvédelmi mérnök, erdésztechnikus és faápoló és favizsgáló szakmérnök. Úgy kezeli a fűrészt, mintha már gyerekkorában is azzal játszott volna. Leginkább a fákon találkozhatsz vele. 

Víg Bálint portré

Bálint

A Víg testvérpár fiatalabbik tagja és ugyancsak cégalapító.  Informatikus, aki szívesebben mászik betyáros ügyességgel veszélyes fákra láncfűrésszel, mint ül a képernyő előtt. Vele is legtöbbször a fán találkozhatsz. Minden létező gyakorlati képzést magáévá tevő, minősített faápoló.

Jancsó Márton portré

Marci

A pandémia miatt a Nindzsákhoz csatlakozó világutazó. Természetvédelmi mérnök és faápoló és favizsgáló szakmérnök. Nagyon jól tud a földről tanácsokat osztogatni, szervezni és átlátni is próbál. Leginkább a telefonvonal másik végén, a helyszíni felméréseken és a tárgyalóteremben találkozhatsz vele.

Varga Csaba portré

Csabi

Eltökélt ipari alpinista, akinek kertészként ars poeticája a városi épületek zöldítése és fenntartható, egészséges, vertikális kertrendszerek kialakítása. Koordinál, szervez, átlát és újít. Természetesen függeszkedik is mindemellett. Toronyházak és magas épületek környékén találkozhatsz vele.

Szilágyi Hajni Portré

Hajni

Csatlakozásával nemrég megalapította a nindzsák női frontját. Ipari alpinista és 12 évet a településtervezésben töltött tájépítész, aki időnként kaszkadőrködik is. A fák szerelmese és a  szociális médiát választotta ezen szenvedélyének az átadására. A monitor előtt, helyszíni felméréseken és a telefonvonal másik végén találkozhatsz vele. A legújabb faápoló és favizsgáló szakmérnök aspiránsunk.

Mészáros Márton portré

Másik Marci

Hétpróbás ipari alpinista, aki újabban a faápoló énjét is kiváló eredményekkel csiszolgatja. Olyan Nindzsáról van szó, aki bármit és bárhol megold, az egyetlen feltétel, hogy az jó magasan legyen! Toronyházakon és fákon is találkozhatsz vele, mindenképpen kötélen függeszkedve.

Baracska Attila portré

Ati

A megbízható nindzsa, aki bármilyen feladattal megbirkózik, bármilyen járművet és gépet üzemel és beüzemel és nem riad meg a legnagyobb zöldhulladék kupacoktól sem. Jelenleg a gyakorlati képzéseket gyűri. Hulló ágak és rönkök környékén és a daráló közvetlen közelében és egyre többször fákon is találkozhatsz vele.

Barabás Máté portré

Máté

Ipari alpinista és a csapat növényorvosa. Növényvédelmi tervei és azok foganatosítása még a legádázabb károsítókat is térdre és megadásra kényszeríti. Toronyházakon találkozhatsz vele, de fák környékén is egyre többször szakvéleményez.